Project Description

hundeluftning
Hundeluftning Ebeltoft
se prisliste

Personlig, skræddersyet hundeluftningsservice

Vi tilbyder daglige gåture med din hund – korte eller lange, helt tilpasset din hunds behov.

Kevin kan også afhente din hund, gå tur med den og aflevere den igen (afhængigt af, hvor I bor i Ebeltoft), hvis det er lettere for dig. Så du kan trygt tage på arbejde velvidende, at din hund bliver passet og motioneret af en voksen, der har erfaring med hunde og er i god form til at motionere med hunden.

Kevin kender Ebeltoft og alle de sikre og gode steder, hvor man kan lufte hunde.

Han lader aldrig din hund gå uden snor, medmindre det er aftalt på forhånd, og så kun på strande eller i hundeskove, hvor det er sikkert, trygt og tilladt. Idag går Kevin med vores hund, Rosie, mange timer og mange kilometer hver dag, hvor han møder mange andre hunde og deres ejere, som han altid får en god snak med.

Hundeefterladenskaber samles ALTID op i poser, som vi altid har rigeligt af.

Din hund må selvfølgelig gerne tage sit eget favoritlegetøj med, så legen bliver så god som muligt for din hund. Ellers har vi masser af gode bolde og legetøj, vi kan bruge.

Selvom Kevin er erfaren og tryg ved de fleste hunde og hunderacer, reserverer vi os ret til at sige nej til hunde, der virker agressive. Se iøvrigt vore handelsbetingelser.

Hundeluftning Priser

Mobiltelefon brugere. Venligst scroll til venstre / højre for at se den fulde prisliste
Ydelser
30 minutter
Hundeluftning inklusiv afhentning og aflevering på din adresse (p.t. indenfor en radius af 5 km. Fra Ebeltoft Gamle Rådhus). Gåtur på ca. 30 minutter

DKK 100

45 minutter
Hundeluftning inklusiv afhentning og aflevering på din adresse (p.t. indenfor en radius af 5 km. Fra Ebeltoft Gamle Rådhus). Gåtur på ca. 30 minutter

DKK 150

60 minutter
Hundeluftning inklusiv afhentning og aflevering på din adresse (p.t. indenfor en radius af 5 km. Fra Ebeltoft Gamle Rådhus). Gåtur på ca. 60 minutter

DKK 200

SPØRG OS OM HUNDELUFTNING
MobilePay: 71 78 66 42

Bemærk: Om hundeluftning
Hvis din hund – mod forventning – skulle komme alvorligt til skade, mens den bliver passet af os, eller er på gåtur med os, forbeholder vi os ret til at tage den til dyrlæge på ejers regning. Vi ringer selvfølgelig straks og informerer ejer om dette.